Фината система
Фината система

[Главна страница] [Sahaja Yoga International]

menu

Получете своята Себереализация сега

Седнете удобно, с изправен гръб. Ако събуете обувките си, това ще ви помогне, тъй като Майката Земя изсмуква през стъпалата ви цялата негативност.

Поставете на коленете двете си ръце, с дланите нагоре, гледайте снимката на Шри Матаджи и се отпуснете.

Кажете от цялото си сърце, с чисто желание: "Майко, моля Те, дай ми моята Себереализация". Кажете го три пъти.

Шри Матаджи

Не след дълго ще започнете да чувствате нежен хладен полъх върху ръцете си и бликащ от върха на главата ви. Ще се почувствате релаксирани и мислите ви постепенно ще изчезнат. Това е първият етап на медитацията - съзнание без мисли - когато вие сте напълно будни, но без никакви мисли, в състояние на чисто съзнание и покой.
В началото е възможно да усещате топъл полъх върху дланите си и над главата (което е знак, че енергията Кундалини пречиства вашите чакри), но след това ще почувствате охлаждане. Можете да проверите това като поставите лявата си длан на 10-15 см над главата, а след това да опитате и с дясната ръка.

Ако не сте в състояние да почувствате това веднага, можете да масажирате върха на главата си в областта на фонтанелата, като движите скалпа по посока на часовниковата стрелка, притискайки костта силно с центъра на дланта, с изпънати пръсти. После отново гледайте снимката на Шри Матаджи, като за кратко не мислете за нищо и се отпуснете.

Това е началото на едно фантастично пътуване към собственото ви духовно същество. Това е открехната врата към едно ново измерение на вашето съзнание, което можете да отворите и изследвате. Ако практикувате медитация редовно, ще сте в състояние да усетите по върховете на пръстите си вашите фини енергийни центрове (чакри), а също така и чакрите на другите, и да ги коригирате като използвате вашата духовна енергия Кундалини.

Как става това? Шри Матаджи е родена не само с напълно събудена Кундалини, но тя също притежава уникалната дарба да дава Себереализация на хиляди хора едновременно. Нейното физическо присъствие, също както и нейните снимки, видео- и аудиокасети, излъчват вибрации, проявление на Кундалини, които вашата собствена енергия разпознава и бива поканена да се пробуди във вас.

Сахаджа Йога е преживяване. Тя не е теория или система от вярвания, а нещо, с което можете да експериментирате и да проверявате. Нейните съответствия с физическото ниво, изследвано от съвременната медицина, са много ясни и научно доказани.

Човешкият потенциал е неограничен. Необходимо е първо да бъде свързан с Източника - Себето или Духа - и със снимката на Шри Матаджи, която излъчва тази чиста енергия и действа като катализатор на процеса. Скоро ще откриете, че тази подхранваща истинска енергия, съществуваща във всеки един от нас, е в състояние да доведе вашата физическа, умствена, емоционална и духовна същност до състояние на пълно равновесие, покой и радост.

Предметът на Сахаджа Йога е много обширен. Само малка част от него е представена в тези страници. Можете да научите повече за това как да медитирате и да затвърдите вашето първоначално изживяване като се свържете с нас. Открийте информация за контакт за всеки център в България в Сахадажа Йога в България или в международната страница Sahaja Yoga International.


[Главна страница] [Сахаджа Йога] [Кундалини и Себереализация]
[Фината система] [Шри Матаджи] [Сахаджа Йога в България]

Пишете ни на адрес: sahajayoga_bg@yahoo.com
Асоциация "Сахаджа Йога - България"