Фината система
Фината система

[Главна страница] [Sahaja Yoga International]

menu

Актуално

 

 

Йога семинар - докосване до вътрешната енергия Кундалини
на 30 април 2011 г.
в гр. Тетевен от 10:00 часа в залата на общината
в гр. Етрополе от 16:00 часа в читалище "Т. Пеев
"

сахаджа йога схемаПрограма:
1. Програма за Сахаджа Йога - медитация, теория и практика - 75 мин.;
2. Пауза - 15 мин.;
3. Методи за балансиране и пречистване - 60 мин.;
4. Пауза - 15 мин.;
5. Мечтата - филм посветен на създателката на Сахаджа Йога - 60 мин. 

up

Красотата на Индия в гр. Перник - 15 май 2011 г. от 16:00 часа
Дворец на културата, малък салон

plakatВечер посветена на индийската култура ще се проведе в град Перник. Каним всички граждани и гости на града на уникалното по рода си събитие, на което ще имате удоволствието да се потопите в атмосферата на тази далечна и екзотична страна със звуците на вълшебната й музика. Ще ви посветим в тайните на древната техника за рисуване с къна - "мехенди". Дефиле с традиционните индийски дрехи ще ви запознае с богатството от тъкани и цветове на облеклото. Ще вкусите традиционни индийски сладки. Дълбочината на духовността на тази невероятна земя ще ви помогне да опознаете самите себе си. 

up

GREEN LIFE EXPO 2011
Дворец на културата и спорта, Варна
от 7 до 11 април 2011

Сахаджа Йога е уникален метод за медитация, който събужда фината майчина енергия Кундалини, скрита вътре във всеки един от нас и ни свързва с цялата всепроникващата енергия на Вселената. Тази енергия е позната у нас като Живата вода, тъй като нейното въздействие подобрява здравословното състояние на човек, както и неговите емоции и психика. Основата на нашето поведение, мислене и чувства се корени в енергийното ни състояние. Когато енергията Кундалини се събуди, тя преминава през енергийните ни центрове, като ги пречиства и подхранва, което ни се отразява благотворно. Това е естествен, жив процес, чрез който ние узнаваме истинското си себе и начина, по който сме свързани с всичко, което ни заобикаля.
Курсовете по Сахаджа Йога Медитация се организират безплатно. Очакваме ви!


03 април 2011 -
Красотата на Индия в гр.Велико Търново

snimkaВечер посветена на индийската култура се проведе в град Велико Търново. Всички участници и зрители на уникалното по рода си събитие имаха удоволствието да се потопят в атмосферата на тази далечна и екзотична страна със звуците на вълшебната й музика, в тайните на древната техника за рисуване с къна - "мехенди". Дефилето с традиционните индийски дрехи провокира всички с богатството от тъкани и цветове.  

 

 


[Главна страница] [Сахаджа Йога] [Кундалини и Себереализация]
[Фината система] [Шри Матаджи] [Сахаджа Йога в България]

Пишете ни на адрес: sahajayoga_bg@yahoo.com
Асоциация "Сахаджа Йога - България"